Ainekset:
Pohja:
2 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl juustoraastetta
ripaus suolaa
50 g margariinia
1 prk kermaviiliä
Täyte:
1 parsakaali
2 kananmunaa
1,5 dl maitoa
0,5 prk valkosipuli tuorejuustoa tai creme fraise
100 g fetaa tai vuohenjuustoa
Tee näin:
Pohja:
Sekoita kuivat aineet keskenään. Jonka jälkeen lisää joukkoon loput ainesosat.
Voitele vuoka. Levitä taikina tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte:
Höyrytä pilkottu parsakaali kypsäksi.
(Ajaksi voisi sanoa noin 7 minuuttia, mutta parsakaalin kypsyessä se muuttuu kirkkaamman vihreäksi ja kypsyyden haistaa tuoksusta.)
Pilko vuohenjuustosta tai fetasta palasia/viipaleita.
Sekoita munat, maito sekä tuorejuusto keskenään.
Levitä pohjan päälle sekä parsakaalit että pilkkomasi juusto.
Kaada tähän päälle munamaitoseos.
Paista piirakkaa 200 asteessa noin 30 minuutin ajan.
Kommentit
Lähetä kommentti