Ainekset:
2-3 kananmunaa
5 dl maitoa
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
50 g sulaa margariinia
Tee näin:
Vatkaa kananmunat kevyesti maidon joukkoon.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää kanamunamaitoseokseen.
Sekoita tasaiseksi.
Lisää lopuksi sulatettu rasva.
Anna taikinan turvota lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
Kuumenna vohvelirauta ja voitele sitä tarvittaessa hieman rasvalla.
Levitä taikinaa raudalle ja paista ohuita vohveleita.
(Raudalleni meni noin 1,5dl taikinaa kokonaiseen vohveliin)
Tarjoa vohvelit lämpiminä esimerkiksi jäätelön ja marjojen kanssa tai vaikka suolaisilla täytteillä.
Kommentit
Lähetä kommentti