Ainekset:
3 kananmunaa (valkuaista)
2 dl taloussokeria
halutessasi elintarvikeväriä
Erottele valkuaiset keltuaisista.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi (kulho pitäisi pystyä kääntämään ylösalaisin ilman että vaahto irtoaa).
Lisää sokeri pienissä erissä vatkaten.
Voit värjätä marengit kokonaan tiputtamalla elintarvikeväriä seokseen ja vatkaamalla tasaiseksi.
Itse halusin vain pienen raidan ja sen pystyy tekemään näin:
Ota marenkia noin teelusikallinen erilliseen kuppiin ja sekoita siihen haluamaasi väriä.
Laita väriä hammastikulla (tai jollain muulla tikulla) raidaksi pursotinpussin sisäpuolelle lähelle pursotus päätä, 5cm on sopiva pituus yhteen pursotukseen.
Laita pussiin marenkia ja pursota pellille, haluamasi kokoisia marenkeja.
Väriä alkaa tulemaan mukaan hetken kuluttua, värin hiipuessa lisää uusi raita pussiin.
Paista uunissa 120 asteessa (kiertoilma 100 astetta) 30-35 minuutin ajan.
Kommentit
Lähetä kommentti