Ainekset:
200g voita/margariinia
1 kananmuna
3dl gluteenittomia jauhoja
(itse käytin Semperin hienojauhoseosta, jauhoja voi olla myös hieman vähemmän)
1 ¾ dl kaakaojauhetta
3,5 dl sokeria
1-2 tl leivinjauhetta
n. 3rkl maitoa, seoksen ollessa kuiva
n. 2 levyä gluteenitonta suklaata
(itse olen käyttänyt Pandan suklaista valkosuklaata ja maitosuklaata)
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Vatkaa voi ja sokeri keskenään, lisää joukkoon kanamuna.
Sekoita kuivat aineet erillisessä kulhossa.
Yhdistä seokset ja sekoita huolella.
Riko suklaa taikinan joukkoon ja sekoita käsillä tai lastalla.
HUOM! Älä laita taikina "palloja" kauhean lähekkäin, sillä ne leviävät reilusti uunissa.
( Itse olen laittanut n. 9 palloa per uunipelti)
Paista uunissa noin 6-9 minuutin ajan, keksit palavat helposti joten todella suosittelen pyrkimään tuohon 6 min paistoaikaan.
Uunista tullessa keksin kuuluu olla erittäin pehmeä, anna niiden siis jäähtyä suunnilleen 30 minuuttia.
HERKUTTELE!
Kommentit
Lähetä kommentti