Ainekset pohjaan:
200g margariinia
2,5dl sokeria
3 kananmunaa
0,5dl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta
2tl vanilja- tai vanilliinisokeria
4,5 dl hienojauhoja
(käytin Semperin hienojauhoseosta)
n.150g gluteenitonta suklaata
(käytin Semperin hienojauhoseosta)
n.150g gluteenitonta suklaata
(esim. Panda, maitosuklaa tai tummaa suklaata)
2dl maitoa
Ainekset kuorrutteeseen:
200g voita
300g maustamatonta tuorejuustoa
n.9dl tomusokeria (itse menen taikinan tuntuman mukaan)
halutessa elintarvike väriä tai muita koristeita kuorrutteen päälle
Vaahdota rasva ja sokeri.
Lisää joukkoon kananmunat yksitellen, samalla vatkaten.
Sekoita loput ainekset (ei maitoa) sekä suklaa raastettuna (jos ei raastaminen luonnistu, kokeile juustohöylällä) keskenään ja sekoita rasvavaahtoon.
Lisää lopuksi maito taikinaan nopeasti sekoittaen.
Jaa taikina muffinivuokiin.
Paista 225 asteessa, keskitasolla tai kiertoilmauunilla, noin 15 minuuttia.
Pursotus
Sekoita ainekset keskenään, niin että niistä tulee kiinteähköä kuorrutetta.
Laita pursotinpussiin.
Kuorruta muffinin päälle, muffinin ollessa jäähtynyt.
Lopuksi koristele.
Kommentit
Lähetä kommentti