Ainekset:
1 kananmuna
1 dl sokeria
100g margariinia
½ dl kaurahiutaleita
2 dl gluteenitonta jauhoseosta (itse käytin semper hienojauhoseosta 1dl, sekä Viljasalmen Viljatuotteen vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta)
1 tl vanilliinisokeria
1 ½ tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
2 dl mustikoita
(pakastemustikoita tai ihan tuoreita)
Sekoita keskenään kananmuna, sokeri ja sulatettu margariini.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kera kananmuna, sokeri, margariini seokseen.
Lisää lopuksi mustikat, ja sekoita varovaisesti.
Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin, joita tulee n. 12 kappaletta
Paista 200-asteessa uunissa kiertoilmalla (225 astetta muulloin) noin 15-20 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti