Tiikerikakku

Ainekset:

250 g sulaa margariinia
2 dl sokeria
4 kananmunaa
1 tl vanilliinisokeria
1½ tl leivinjauhetta
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl kaakaojauhetta
2 rkl maitoa


1. Vaahdota margariini ja sokeri kulhossa.
2. Lisää munat yksitellen, hyvin vatkaten.
3. Yhdistä vanilliinisokeri, leivinjauhe ja jauhoseos eri kulhossa ja sekoita huolella.
4. Lisää jauhot (margariini, munat ja sokerin) seokseen. Sekoita.
5. Nosta taikinasta kolmasosa eri kulhoon ja lisää siihen kaakaojauhe ja maito. 
6. Nostele voideltuun ja gluteenittomalla korppujauholla kuorrutettuun 2 l rengasvuokaan ensin puolet vaaleasta taikinasta, lisää sitten tumma taikina ja lopuksi jäljellä oleva vaalea taikina. Piirrä lusikalla ura taikinan keskelle.
7. Paista uunissa noin 45 minuuttia 200 asteessa.




Kommentit